Dessert Box - Primul business care a încheiat un deal la Imperiul Leilor, pe PRO TV

     Andreea și Ionuț Gheorghe, proprietarii Cake Art din Oradea, sunt primii antreprenori din emisiunea Imperiul Leilor, de pe canalul PRO TV, care au reușit să obțină o finanțare. Este vorba de suma de 120.000 €, obținută de la "leul" Mohammad Murad, patronul Phoenicia Hotels, în schimbul a 20% din proiectul Dessert Box. Pe lângă această sumă, cei doi au primit și o ofertă de parteneriat cu hotelurile și restaurantele lui Dragoș Petrescu. Cei doi au cerut inițial suma de 50.000 € pentru 15% din afacerea lor. Un articol despre întâlnirea cu leii, precum și înregistrarea video a secvențelor din emisiune, se poate regăsi pe imperiulleilor.protv.ro. Un articol mai cuprinzător privind încheierea acestui deal a aparut în publicația bihon.ro.

Sursa foto: imperiulleilor.protv.ro

     Despre laboratorul și Cofetăria Cake Art
     Business-ul Cake Art are în prezent (februarie 2020) o singură locație, în Oradea, și a fost fondată, conform mfinante.ro, în anul 2018. Pentru a porni această activitate, cei doi și-au investit banii adunați la muncă în strainatate, și au accesat fonduri europene prin programul Diaspora Start Up Nation, conform interviului acordat publicației bihon.ro.

Sursa foto: imperiulleilor.protv.ro

    Cake Art este online pe site-ul cakeart.ro, un site de prezentare realizat în cadrul proiectului, pe fonduri europene. Are și o pagină de facebook foarte activă, ce poate fi accesată la adresa facebook.com/cakeart.oradea.
https://www.facebook.com/cakeart.oradea/
Sursa foto fb.com/cakeart.oradea
     Urmăriți Shark Tank România pentru actualizari despre evoluția business-ului în urma obținerii finanțării.

Comentarii