VELTRA BIKES - biciclete din bambus la Imperiul Leilor, pe PRO TV

     Sabin Dimian este tânărul care s-a prezentat în primul episod al emisiunii Imperiul Leilor, de pe PRO TV, cu proiectul VELTRA BIKES - prima bicicletă din bambus laminat din lume. Oferta lui a fost de 6% din companie pentru suma de 80.000 €. După mai bine de 10 minute de negocieri, însă, "leii" nu au ajuns o înțelegere cu Sabin. Vezi VIDEO cu întreaga întâlnire în articolul de pe imperiulleilor.protv.ro.


     Despre VELTRA BIKES
     VELTRA BIKES este un proiect început în 2012 și lansat ca brand abia în 2018. Un interviu VIDEO cuprinzator, și o prezentare mai detaliată a business-ului se regasește în acest articol al publicației Ziarul Financiar. O prezentare a afacerii se regasește în interviul realizat de Sergiu Voicu, în cadrul emisiunii România Fast Forward, de pe postul de televiziune Digi24, la acest link. Un articol din 2019 pe aceeași temă se regăsește și în publicația cotidianul.ro. În prezent (februarie 2020) business-ul are un singur punct de producție în Câmpina, județul Prahova. Denumirea societății este CRAFT BICYCLE SRL, și a fost fondată în anul 2013. Pe site-ul mfinante.ro, societatea figura pentru anul 2018 cu pierderi de peste 10.000 de lei și o cifră de afaceri de 0 lei.


     Produsul a câștigat deja un număr de premii pentru inovație: BigSee Wood Award 2019, câștigător al Climate-Smart contest organized by World Bank 2019, finalist al Total- Startupper of the year 2019, câștigător al Future Makers incubator 2018, câștigător al finalei pe țară la Power Up competition 2018, finalist la E.On Energy Globe Awards 2018, nominalizat de Romania Insider pentru Best Innovation Award 2018 sau câștigător al European Transport Innovation Challenge 2017.



     VELTRA BIKES este online  pe veltrabikes.com, unde au un magazin online și o prezentare detaliată a produselor și premiilor obținute. Îi puteți urmări, deasemenea, și pe site-urile de socializare twitter, facebook, instagram și LinkedIn.


Comentarii