Edocușca - cușca pentru animale de la Imperiul Leilor

      Antreprenorul Andrei Găină a venit la emisiunea Imperiul Leilor cu o ofertă 55.000 € în schimbul a 10% din afacerea "Edocușca". Produsul inovator vine cu ideea de cuști pentru animale (în special pentru câini), cu funcțiuni complementare, precum încălzire în podea controlată prin intermediul unei aplicații mobile. La finalul întâlnirii, Andrei Găină a plecat acasă cu suma de 150.000 € în schimbul a 47% din afacere, și cu un bonus personal de 10.000 €, din partea "Leilor" Monica Cadogan și Mohamamd Murad. Întreaga întâlnire poate fi vizualizată pe site-ul imperiulleilor.protv.ro.

     Despre Edocușca
     Produsul "Edocușca" este doar unul dintre produsele antreprenorului Andrei Găină din cadrul business-ului Edomestic. Business-ul se ocupă în principal cu producerea și comercializarea de produse și accesorii pentru câini și pisici. După cum se poate observa pe site-ul acestora, în portofoliu se regăsesc și alte proiecte, de genul lucrărilor personalizate în lemn. Societatea este înregistrată sub denumirea de EDOLAND TEHNIC SRL în anul 2019, cu sediul în Piatra Neamț.


     Business-ul Edomestic și produsul Edocușca se regăsesc în prezent (februarie 2020) online pe site-ul edomestic.ro, unde au și un magazin, și deasemenea pe OLX, Facebook, Instagram și Youtube. Pe Voofla.com se regăsesc o bună parte din produse expuse și descrise de utilizatori. Aplicația eDomestic care controlează funcțiile suplimentare apare în magazinul de aplicații Google Play cu un număr de 50+ instalări.

Comentarii